eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
    From: Michał Gut <m...@w...pl>
    Newsgroups: pl.soc.prawo.podatki
    Subject: ot
    Date: Fri, 1 Oct 2010 08:26:58 +0200
    Organization: WSISiZ
    Lines: 9
    Sender: g...@n...wsisiz.edu.pl
    Message-ID: <i83uvg$807$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
    References: <4ca30330$0$27029$65785112@news.neostrada.pl>
    <4ca32769$0$27031$65785112@news.neostrada.pl>
    <4ca33ce5$0$22812$65785112@news.neostrada.pl>
    <4ca48a70$0$21009$65785112@news.neostrada.pl>
    <4ca49265$0$27046$65785112@news.neostrada.pl>
    <i8278o$i8n$1@srv.cyf-kr.edu.pl>
    NNTP-Posting-Host: gw7.knc.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="utf-8"; reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: portraits.wsisiz.edu.pl 1285914416 8199 85.219.142.7 (1 Oct 2010 06:26:56
    GMT)
    X-Complaints-To: a...@w...edu.pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 1 Oct 2010 06:26:56 +0000 (UTC)
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5994
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo.podatki:225798
    [ ukryj nagłówki ]

    > BTW: wyobrażacie sobie świeży bigos? Taki, który nie został
    > przynajmniej ze trzy...cztery razy odgrzany i wystudzony?
    > Przecież to będzie koszmar kulinarny...

    a to sie da taki zrobic?
    u mnie w domu zawsze gotowany bigos robi sie coraz lepszy dopiero po kilku
    dniach wlasnie takich operacji - inaczej smakuje, lekko inna
    konsystencja....smaka mi narobiles :p

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1